• Home
  • Members
  • Team
  • Help
  • Search
  • Register
  • Login
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search

Grindup.net - Gay Discussion Forums General discussions General chat Як я навчилась готувати справжні хінкалі

• 0 Vote(s) - 0 Average
Як я навчилась готувати справжні хінкалі
CarmenSkife

CarmenSkifeGW

Threads: 1
Country: Indonesia
10 hours ago
Все почалося з того, що в одному затишному дворику нашого міста я вперше скуштувала справжні хінкалі. Їхній неповторний смак — це було справжнє відкриття. Вдома я вирішила, що обов'язково навчуся робити їх власноруч.

Спочатку все йшло не дуже гладко. Тісто не тримало форму, хінкалі були негарними, а той самий сік — геть не виходив. Я шукала поради в інтернеті, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про рекомендації майстрів і знайшла чудовий ресурс https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

Озброївшись новими знаннями, я знову спробувала ще раз. Тісто було ідеальним, м'ясо — соковитим, а замість звичайного защіпування я навчилася робити правильний "хвостик" з численними защипами. І ось воно, радість! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, перевершила всі очікування — з гарячим соком, що так смакує. З того часу мої домашні нагадують приготувати хінкалі, ніж звичайні страви, і я з задоволенням тішу їх цією маленькою грузинською радістю.
« Next Oldest | Next Newest »

Users browsing this thread: 1 Guest(s)

• View a Printable Version
  • Subscribe to this thread
Forum Jump:

© Designed by D&D - Powered by MyBB

Linear Mode
Threaded Mode